ID covers Paspoort, ID-bewijs, Rijbewijs.

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

De ID-cover is een van de eerste uitingen van Respect Privacy. De doelstelling van het Respect Privacy is mensen bewust te maken van de waarde van hun fysieke -en digitale identiteit en tegelijkertijd een concrete oplossing te bieden voor bescherming van persoonsgegevens

ID-cover

De ID-cover is een hoesje voor identiteitsbewijzen, dat onnodige verspreiding van een aantal van jouw persoonsgegevens beperkt. Als je toestemming geeft tot het kopiëren van je identiteitsbewijs, dan loop je met de ID-cover een stuk minder risico op misbruik van je persoonsgegevens! Een bevoegd persoon mag alle gegevens op een identiteitsbewijs zien om iemand te identificeren, maar dat betekent niet dat die gegevens ook allemaal gekopieerd mogen worden. Doel is uiteindelijk om kopieën de wereld uit te helpen.

Wie mogen identiteitsgegevens kopieren:

Alleen overheden, banken, werkgevers, notarissen en casino’s mogen het volledige identiteitsbewijs kopiëren en andere instanties niet. Zo hebben scholen, zorgverleners en zorgverzekeraars het recht je BSN te noteren. In deze andere gevallen kan de ID-cover worden gebruikt voor het afschermen van persoonlijke gegevens van het identiteitsbewijs. Die kunnen daardoor niet worden gekopieerd.

De ID-cover is er in drie varianten:

1. Paspoortcover
 2. Identiteitskaartcover
 3. Rijbewijscover

De volgende informatie wordt op alle documenten afgedekt:

• Foto
 • Persoonsnummer (BSN)
 • Documentnummer
 • Machine Readble Zone (indien aanwezig)

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

De minimale afname is 250 stuks.

Productdetails

Created with Sketch.

 

ID-covers paspoort:  euro 1,30 per stuk

 

ID-covers id-bewijs:  euro 1.00 per stuk

 

ID-covers rijbewijs: euro 1.00 per stuk

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Dit is een goede plek voor voorwaarden of verzendbeperkingen die eventueel voor dit product gelden.